"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Україні з'явиться новий мобільний оператор

Четвер, 17 жовтня 2013, 20:41

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації, в середу внесла до реєстру операторів і провайдерів телекомунікацій ТОВ "Фідомобайл".

Про це повідомляється в рішенні комісії, оприлюдненому на ії сайті, передає "Інтерфакс-Україна".

Як зазначається в повідомленні, "Фідомобайл" надаватиме послуги доступу до Інтернету з використанням (і без використання) радіочастотного ресурсу в 27 регіонах України.

Згідно з реєстром регулятора, директором компанії є Сергій Перегончук. Компанію зареєстровано в 2013 році, на сайті позиціонує себе як оператор віртуальної національної мережі мобільного зв'язку та мережі безпроводового широкосмугового доступу до Інтернету.

Реклама:

"Фідомобайл" - оператор віртуальної національної мережі мобільного зв'язку та мережі безпроводового широкосмугового доступу до Інтернету на території України, а також широкого спектра додаткових послуг на основі передових інформаційних технологій.

"Нині перебуває в процесі отримання необхідних дозвільних документів і ліцензій", - йдеться в повідомленні компанії на сайті.

Серед основних послуг зазначено голосові та відеодзвінки, SMS та MMS, безпроводовий доступ до Інтернету, міжнародний роумінг.

"Надання всіх видів послуг розпочнеться після отримання необхідних дозволів і ліцензій та реалізації технічних рішень, згідно з бізнес-планом розвитку компанії", - зазначено на сайті компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: