HTC представила фаблет з сенсором відбитків пальців.Фото

Вівторок, 15 жовтня 2013, 15:14

Тайванська HTC представила фаблет One Max з діагоналлю екрану 5,9 дюйма і сенсором відбитків пальців.

Про це повідомляють "Вести економіка".

На думку видання, випускаючи такий пристрій, HTC йде на ризик.

По-перше, громіздкі фаблети не надто популярні в Європі і США, якщо не вважати пристрої сімейства Samsung Galaxy Note. У даному випадку компанія явно орієнтується на азійські ринки, де великі гаджети давно стали бестселерами, але все-таки HTC зараз необхідна модель, яка всім сподобається більше, ніж торішній One.

Реклама:

По-друге, сенсор відбитків пальців тайванці вирішили розмістити на задній частині пристрою. За словами представників HTC, це найзручніше місце, яке дозволяє одночасно натискати кнопку включення смартфона і розблокувати його.

Для сканування пальця доведеться повільно провести їм по датчику, а не доторкнутися, як у iPhone 5S. Іншими словами, технологія виглядає "сирою". Зате сенсор можна запрограмувати так, що дотик різних пальців вашої руки він буде розуміти як бажання запустити різні типи програм.

 
Джерело: techradar.com 

HTC One Max оснащений дисплеєм Full HD, чотирьохядерним процесором Qualcomm Snapdragon з частотою 1,7 Ггц і двома гігабайтами оперативної пам'яті, що цілком порівнянно з характеристиками основних конкурентів.

Як повідомлялося, наступного тижня власний фаблет Lumia 1520 повинна представити фінська Nokia. Тим часом Samsung випускає не тільки Galaxy Note, але і Galaxy Mega з діагоналлю екрану 6,3, який добре продається в країнах, що розвиваються.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: