"Украерорух" накупив радіопеленгаторів на 90 мільйонів

Вівторок, 1 жовтня 2013, 09:13

Державне підприємство обслуговування повітряного руху за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "НВП "Техвестсервіс" на придбання автоматичних радіопеленгаторів за 88,8 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, замовили 21 комплект різних типів автоматичних пеленгаторів на різну кількість каналів. Ціна комплектів коливається від 1,91 млн гривень до 5,94 млн гривень.

До кінця наступного року комплекти мають доставити у різні регіони України для забезпечення роботи диспетчерів на автоматизованій системі керування повітряним рухом, йдеться у повідомленні.

Реклама:

За останні чотири роки "Техвестсервіс" виграв підряди "Украероруху", аеропорту "Бориспіль" та ДП "Антонов" на 416,34 млн гривень.

Зокрема нещодавно фірма отримала від "Украероруху" замовлення на партію далекомірних маяків загальною вартістю 42,73 млн гривень.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було ТОВ "СЗ Холдинг", яке заснували Сергій Герасименко, Олександр Крюков й Олександр Хохановський. За останні п’ять років фірма виграла тендерів на 16,06 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!