"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Google побудує європейський офіс за мільярд доларів

Понеділок, 9 вересня 2013, 15:01

Компанія Google отримала дозвіл від влади Лондона на будівництво свого нового великого офісу, який буде координувати європейську діяльність компанії.

Про це пишуть "Вести економіка".

Згідно з планом будівлі, тут розташується також фітнес-pал і басейн на даху будівлі.

Нова європейська штаб-квартира компанії буде мати площу 85,5 тис квадратних метрів і розташується в лондонському районі Кінгс- Крос. У майбутньому Google тут збере значну частину своїх європейських операцій.

Реклама:

У мерії Лондона кажуть, що проект споруди штаб-квартири Google в Лондоні - один з найбільших для міста з моменту фінансової кризи.

Зараз у Google в Лондоні два офіси - у Вікторії і Холборн, всі співробітники, що працюють тут, в підсумку переїдуть в новий офіс, при цьому Google планує і в майбутньому зберегти невелике представництво в Манчестері.

Саймон Елфорд , партнер архітектурної компанії Allford Hall Monaghan Morris, яка проектує будівлю для Google, говорить, що новий офіс компанії буде "компромісом між світом Google всередині будівлі та містом зовні".

Раніше повідомлялося, що вартість офісу Google в Лондоні становитиме 1 млрд доларів. Будівля має бути завершена в 2016 році і буде представляти собою два об'єднаних між собою комплексу на 7 і 11 поверхів відповідно.

Нагадаємо, раніше бажання влаштуватися в Лондоні також виявили компанії Skype, Oracle і Amazon, які зараз теж підшукують простір для своїх майбутніх європейських штаб-квартир.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!