"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укртрансгаз" застрахувався за 5 мільйонів

Понеділок, 9 вересня 2013, 11:21

ПАТ "Укртрансгаз" за результатами тендеру уклало угоду з СТДВ "Гарантія" на страхові послуги вартістю 4,92 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, "Укртрансгаз" на один рік застрахував свою відповідальність за шкоду, яка може бути заподіяна пожежами та аваріями на об’єктах підвищеної небезпеки, господарська діяльність на яких може призвести до аварій екологічного і санітарно-епідеміологічного характеру.

Загалом застраховано 206 об’єктів, у тому числі магістральні газопроводи, підземні газосховища, компресорні станції, тощо.

Реклама:

"При цьому вартість страховки у порівнянні з минулим роком зросла майже на півтора мільйони. Тоді "Укртрансгаз" уклав з "Гарантією" угоду вартістю 3,57 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Основним власником страхового ТДВ "Гарантія" є ПАТ "Метал-Юніон" донецького бізнесмена Руслана Циплакова, який разом з молодшим сином президента Віктором Януковичем заснував ралійну команду "Ferrari Team Ukraine".

"Гарантія" почала вигравати тендери "Укртрансгазу" у 2012 році, отримавши за цей час підряди вартістю 20,35 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!