Міліція накупила автомобілів на 4 мільйони

П'ятниця, 6 вересня 2013, 10:24

Регіональні управління Держслужби охорони за результатами тендерів уклали низку угод з компаніями "ВіДі автострада" та "ВіДі авеню" на придбання легкових автомобілів на загальну суму 4,32 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, найдорожчий автомобіль придбало УДСО при УМВС України у Вінницькій області - "Тойоту Камрі" 2,5 6АТ у комплектації "престиж" за 336 тис гривень. Автомобіль кольору "чорний металік" має хромовані ручки, шкіряний салон з дерев’яним оздобленням окремих елементів, підігрів і регулювання електроприводом усіх сидінь, трьохзонний клімат-контроль, шість динаміків, можливість підключення iPod, сенсори паркування (передні + задні), камеру заднього виду зі статичною проекцією на 6.1″ монітор.

"Найбільшу суму витратило УДСО при ГУ МВС України в Донецькій області, яке за 2,76 млн гривень придбало двадцять автомобілів Peugeot 301 1.2 білого кольору по 138 тис гривень. Трохи дешевші автомобілі Peugeot 301 по 122 тис гривень придбало УДСО при УМВС України в Луганській області, яке витратило 1,22 млн гривень на десять автівок", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!