"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрпошта" заправилась у оточення Януковича майже на 13 мільйонів

Понеділок, 30 вересня 2013, 09:01

"Укрпошта" за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Перша паливна компанія" на постачання бензину та дизпалива на загальну суму 12,67 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, дані про ціни за одиницю кожного з видів палива на сайті "ВДЗ" відсутні всупереч вимогам Мінекономторгівлі.

"Паливо повинні забезпечити через мережу АЗС на території України для Сумської, Севастопольської, Полтавської, Київської обласної; Київської міської; Харківської і Хмельницької дирекцій; а також дирекції "Автотранспошта",  ГНЦ "Зелена Буча" та Дирекції оброблення та перевезення пошти УДППЗ "Укрпошта", - пише видання.

Реклама:

Фірма "Перша паливна компанія" була заснована фондом"Альтана інвестмент менеджмент", зареєстрованим на офшор з Віргінських островів "Altana limited". Раніше фонд контролювався фірмою "Альтана лімітед", власником якої до призначення чиновником ДКЦБФР був Анатолій Амелін, бізнес-партнер Олександра Януковича. Згодом "Першу паливну компанію" перереєстрували на донеччанина Всеволода Момота, однак директором залишився Павло Явтушенко.

Згідно із повідомленням, з урахуванням цієї закупівлі "Перша паливна компанія" з грудня 2012 року отримала державні підряди на 3,19 мільярда гривень.

Пропозиція фірми-переможця не була найдешевшою на тендері, йдеться у повідомленні.

Загалом у конкурсі намагалися взяти участь вісім компаній, однак пропозиції шести з них були відхилені

Нагадаємо, на початку вересня підряд на постачання палива для західноукраїнських та кримських підрозділів "Укрпошти" вартістю 28,91 млн гривень отримав "Золотий Екватор" Єрємєєва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!