"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Нафтогаз" відхрещується від боргів перед держбюджетом

Вівторок, 3 вересня 2013, 17:39

НАК "Нафтогаз України" повністю спростовує інформацію, яка з’явилася в ЗМІ щодо заборгованості компанії перед держбюджетом.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби.

"Нафтогаз" заявляє, що усі податки та збори до держбюджету сплачуються компанією своєчасно та у повному обсязі. Більш того, станом на 1 вересня 2013 року компанією сформовано переплату за податковими та іншими обов’язковими платежами у розмірі понад 1,1 млрд гривень

Станом на 1 вересня 2013 року до держбюджету компанією було перераховано понад 9 млрд гривень (106%) податків та зборів (обов’язкових платежів), з них майже1,6 млрд гривень зараховано з переплат, які виникли станом на 1 січня 2013 року.

Реклама:

Як зазначається, податкові платежі здійснюються незважаючи на те, що компанія "Нафтогаз" не отримала кошти на покриття касового дефіциту в сумі понад 10,6 млрд гривень, передбачені розпорядженням Кабміну №618-р від 17 липня 2013 року.

Як повідомлялося раніше, за підсумками року "Нафтогаз" може залишитися винним держбюджету 9 млрд гривень - це більше , ніж у найгірші роки роботи компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: