Колесніков оцінює "Конті" для продажу?

Вівторок, 3 вересня 2013, 14:27

Борис Колесніков підтверджує проведення оцінки "Конті" , одного з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні, для можливого продажу компанії.

Про це він повідомив агентству "Інтерфакс- Україна".

"Наші агенти оцінюють ринкову вартість компанії. Якщо вона влаштує всіх  значить якесь рішення може бути ухвалене всіма моїми друзями і партнерами, а якщо не влаштує, то це вже інше питання. Нам здається, що сьогодні аграрний сектор цікавіший", - сказав він.

За його словами, для її подальшого розвитку в "Конті" необхідно вкладати сотні мільйонів доларів або продавати її стратегічному інвесторові.

Реклама:

У той же час співвласник "Конті" не став розголошувати потенційних покупців компанії.

"Цікавляться світові бренди. Треба зважувати це рішення, поки йде тільки оціночна робот , Barclays її веде", - сказав він.

Група "Конті" заснована в 1997 році. До складу групи входить ПрАТ "Виробниче об'єднання "Конті" і ЗАТ "Конті -Рус". Основними виробничими активами є Донецька, Костянтинівська, Горлівська кондитерські фабрики (Україна) і дві фабрики в Курську (Росія). Основні торгові марки - Amour, Bonjour,  СуперКонтік , "Беліссімо" , "Мелодика" , BisKonti , "Джек".

Основним бенефіціаром "Конті" є Борис Колесніков.

За даними ЗМІ, серед міноритарних акціонерів компанії сім'я Такташевих, Юрій Чертков, В'ячеслав Ляшко, а також Ігор Ахметов та Сергій Кий.

Раніше, Forbs повідомляв, що група "Конті" виставлена ​​на продаж за 1 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: