"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Apple оновила лінійку настільних iMac

Середа, 25 вересня 2013, 11:53

Компанія Apple представила оновлену версію настільних комп'ютерів - моноблоків iMac.

Про це пишуть "Ведомости".

Як повідомляється, вони оснащені процесорами Intel Core четвертого покоління, графікою Nvidia і підтримкою мереж Wi -Fi нового стандарту 802.11 ac ("гігабітний Wi -Fi").

Оновлені обидві моделі - з діагоналлю екрану 21,5 дюйма і 27 дюймів. Вони оснащуються процесорами Intel Core i5 з частотою від 2,7 ГГц до 3,4 ГГц або Intel Core i7 3,5 ГГц.

Реклама:

Відеосистема в нових iMac варіюється від вбудованої графіки Intel Iris Pro до Nvidia 700 і Nvidia GT 780M (до 4 Гб відеопам'яті ) в топових конфігураціях. Є чотири порти USB 3.0 і два порти Thunderbird.

Заявлена ​​ціна нових iMac в США від 1299 доларів і 1499 доларів в стандартній конфігурації (оперативна пам'ять 8 ГБ, жорсткий диск 1 ТБ). Конфігурації з об'ємом пам'яті до 32 ГБ і жорстким диском об'ємом 3 ТБ доступні під замовлення.

Новинка підтримує флеш-накопичувачі з швидким інтерфейсом PCIe і технологію об'єднання флеш-дисків і традиційних жорстких дисків в єдиний логічний тому за технологією Fusion Drive. Це дозволяє різко збільшити швидкість доступу до часто використовуваних (зазвичай системним) файлів, не втрачаючи в ємності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!