"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Шахтарі купили вугілля на 3,24 мільйона

Середа, 25 вересня 2013, 11:15

ДП "Шахта "Лідієвка" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Кепітал менеджмент компані" на придбання вугілля на суму 3,24 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, придбано вугілля марки Г (0-200) по 870 гривень за тонну, марки Г (13-100) по 1,35 тис гривень за тонну.

"На тендер подавало заявку ТОВ "Apec LTD", яке пропонувало вугілля за 2,55 млн гривень Однак дешевшу на чверть пропозицію було відхилено через відсутність сертифікатів, довідки з ЄДРЮОФОП, надання довідки замість витягу з Єдиної бази даних про підприємства, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Нагадаємо, цього року дешевшу заявку фірми "Apec LTD" також викинули з тендеру ДП "Шахта "Комсомолець" також на користь ТОВ "Кепітал Менеджмент Компані".

Донецьку фірму "Кепітал менеджмент компані" зареєстровано у одній з квартир по проспект Дзержинського на мешканку селища Дмитрівське Донецької області Ірину Волошину.

Фірму засновано у квітні минулого року одночасно з єдиним допущеним до участі конкурентом на цьому тендері - ТОВ "Конкурс Восток".

Засновником фірми "Конкурс Восток" є Владислав Храпикін, який раніше очолював тендерний комітет донецького держпідприємства "Дирекція з реструктуризації шахтного фонду". При реєстрації фірми у неї було вказано телефон, який згодом було замінено на мобільний. Вказаний міський телефон раніше вказувала як свій Асоціація "Фінансових, промислових та торгівельних підприємств "Донбаський Розрахунково-Фінансовий Центр" з групи Олександра Януковича.

ДП "Шахта "Лідієвка" було виведено зі складу "ДВЕК" у окреме підприємстве, яке підлягає закриттю до 2015 року згідно з урядовою програмою.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!