"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

HTC визнали винною в порушенні двох патентів Nokia

Вівторок, 24 вересня 2013, 14:19

Американська комісія з міжнародної торгівлі 23 вересня винесла попереднє рішення, згідно з яким тайванська HTC порушила права на два патенти компанії Nokia, розробляючи свої мобільні телефони та планшети.

Про це йдеться у рішенні, опублікованому на сайті комісії, пише CyberSecurity.

Згідно з рішенням, HTC порушила один патент, пов'язаний з видаленням помилок у радіосигналах, а інший був пов'язаний з роботою мобільного пристрою на різних частотах.

У той же час, комісія не виявила порушень у третьому зазначеному у скарзі патенті, який був пов'язаний з передачею даних з комп'ютера на мобільний телефон. У комісії кажуть, що остаточне рішення з розгляду HTC-Nokia буде винесено на самому початку 2014 року.

Реклама:

Сьогодні ж стало відомо про ще один резонансний позов з великою історією: компанія Novell програла апеляцію корпорації Microsoft , яку вона звинувачувала у відмові від офісного продукту WordPerfect і створенні необгрунтованих переваг для Microsoft Word ще під час виходу Windows 95.

Окружний апеляційний суд Денвера ухвалив, що звинувачення Novell не мають під собою достатніх юридичних обгрунтувань. У Novell раніше стверджували, що Microsoft протекційної діями відносно своїх продуктів завдала шкоди їм у розмірі 1,2 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: