У Березовського знайшли 500 мільйонів фунтів

Понеділок, 23 вересня 2013, 16:44

У Березовського було 500 млн. фунтів, коли він повісився в особняку колишньої дружини - всього через тиждень після того, як виключив її із заповіту.

Про це повідомляє "Лігабізнесінформ" з посиланням на Daily Mail.

"Фінансовий стан російського олігарха, якого знайшли повішеним у ванній в особняку його колишньої дружини в Беркширі, становив 500 млн. фунтів, що спростовує версії щодо його самогубства через нездатність оплатити борги", - зазначається в матеріалі.

Як з'ясувалося, він замінив оригінал заповіту, оформивши нову версію, в якій з числа спадкоємців виключалися його перша дружина Ніна і друга дружина Галина, запеклий шлюборозлучний процес з якою обійшовся олігарху в 100 млн. фунтів у 2011 році, йдеться в статті.

Реклама:

Стан Березовського, як стверджується, включав особняки в маєтку, займав 35 акрів землі на Французькій Рив'єрі. Передбачається, що їх вартість становить понад 200 млн. фунтів.

"Інша частина нерухомої власності, під назвою Villa Gal, також на півдні Франції, оцінюється приблизно в 50 млн. фунтів", - пише автор статті.

Юридичні документи припускають , що правонаступник Березовського отримував платежі від його колишнього партнера по бізнесу, Бадрі Патаркацишвілі, убитого в 2008 році.

"Джерела, близькі до газети, заявили, що виплачений обсяг коштів становив приблизно 200 млн. фунтів", - зазначає видання.

"Тепер спадщину буде розподілено відповідно за його новим заповітом", - повідомляє автор.

Березовський залишив по 18% своїм чотирьом дітям - Катерині і Єлизаветі, яким зараз більше 30 років, підліткам Аріні і Глібу і своїй колишній подрузі Олені Горбуновій.

"Решта 10% повинні порівну відійти Михайлу Котлику, його надійному ізраїльському асистентові, і матері Ганні, яка відтоді вже померла. Вона залишила свої 5% Катерині", - передає газета.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: