Google купує розробника "розумного" годинника

Понеділок, 2 вересня 2013, 11:52

Корпорація Google офіційно підтвердила купівлю розробника розумного годинника WIMM Labs .

Про це пишуть "Вести економіка" .

Стартап розробляє власні смарт-годинники WIMM One, незважаючи на те, що вже рік працює на Google і, ймовірно, допомагає останньому в розробці гаджетів, що носяться.

Торік WIMM Labs була придбанаа невідомою компанією. Покупку приписували Apple, однак, представники Google в минулу п'ятницю підтвердили факт операції.

Реклама:

Разом з розробками WIMM новим власникам дістався і домен "smartwatch.com", чия цінність буде рости день від дня в міру насичення ринку "розумними годинниками".

Смарт- годинник сьогодні є одним з головних гаджетів, що знаходиться в центрі уваги.

Як стало відомо, наступного тижня свої Galaxy Gear представить компанія Samsung. Пристрій від південнокорейського гіганта отримав 2,5 - дюймовий екран, 2-ядерний процесор з частотою 1,5 ГГц, 4- мегапіксельну камеру, датчики і сенсори. Компанія Apple також готує власний "розумний годинник" .

На думку порталу GigaOm, Google може інтегрувати свої продукти в годинники, а також в інтернет - підключаються окуляри Google Glass. Найбільш імовірним кандидатом на інтеграцію в першу чергу є платформа для розробників і SDK, раніше створена в WIMM Labs.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!