"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Києві уже сплатили 4,5 мільйона утилізаційного збору

Четвер, 19 вересня 2013, 18:12

Імпортери та власники автомобілів, які живуть і працюють у Києві, з початку вересня сплатили до бюджету 4,5 млн гривень податку на утилізацію автомобілів.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Міністерства доходів і зборів у Києві, передає УНІАН.

"З 1 вересня столична митниця оформила 380 автомобілів в режимі "імпорт", з яких 369 автомобілів імпортували дилери (12 підприємств), а інші - громадяни", - уточнили у відомстві.

Раніше міністр доходів і зборів Олександр Клименко заявив, що Міністерство доходів і зборів, враховуючи високу технічну забезпеченість, розглядає можливість відкриття електронного реєстру довідок про сплату утилізаційного збору.

Реклама:

Крім того, в середині вересня Міністерство доходів і зборів рекомендувало митницям видавати тимчасові довідки про сплату або звільнення від сплати збору за утилізацію транспортних засобів за формою, оприлюдненою на офіційному сайті Міндоходов.

Також, Міндоходов оприлюднило зразок довідки про сплату збору за утилізацію транспортних засобів. В документі буде вказуватися інформація про платника податків, марка транспортного засобу, номер двигуна, шасі, кузова і рами, номер митної декларації, а також сума сплаченого збору.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: