У МВС кажуть, що "розкішні апартаменти" для багатодітних міліціонерів

Середа, 18 вересня 2013, 19:28

Житло, куплене міліцією у Криму, отримали кілька багатодітних родин правоохоронців.

У цьому запевняє прес-служба Міністерства внутрішніх справ, коментуючи інформацію про те, що в Ялті МВС за бюджетні гроші купило розкішні апартаменти за 14 мільйонів гривень.

Згідно з інформацією, житло придбане в рамках програми з забезпечення помешканням осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ. Воно має використовуватися як службове.

У МВС запевняють, що процедура придбання житла відбулася без порушення законодавства.

Реклама:

"Прийняття рішення про розподіл житла здійснювалося на колегіальній основі у відповідності до списків черги кримських правоохоронців, які потребують поліпшення житлових умов: мають багатодітні родини, їхні родичі або діти мають тяжкі форми захворювань чи інвалідність тощо", - йдеться у заяві.

"Серед правоохоронців, які отримали службове житло – працівники органів внутрішніх справ у званні від прапорщика до підполковника міліції, які працюють на посадах від міліціонера патрульної служби до працівників карного розшуку і слідчих підрозділів. У двох родинах працівників міліції виховуються по троє дітей, ще в одній сім’ї – четверо дітей", - додали у відомстві.

У МВС також повідомили, що на службове житло претендує ще більше тисячі працівників міліції Криму.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: