МВС купило за 14 мільйонів апартаменти в Ялті - нардеп

Середа, 18 вересня 2013, 15:43

Міністерство внутрішніх справ за бюджетні кошти купило в Ялті розкішні апартаменти за 14 мільйонів гривень.

Про це повідомляє депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль на своєму персональному сайті.

"У грудні 2012 року за вказівкою керівництва МВС було перераховано велику суму грошей на придбання нерухомості приватному підприємцю з міста Ялта, такому собі Тащілкіну Сергію Олександровичу", - зазначає депутат.

"6 грудня 2012 року між ПП Тащілкін С.О. та головним управлінням МВС в АР Крим укладено договір на придбання нерухомого майна", - уточнив він.

Реклама:

"На підставі договору 28 грудня 2012 року головним управлінням МВС перерахувало з бюджету Тащілкіну 14,22 мільйонів гривень дванадцятьма платежами в один день", - повідомляє Москаль.

Він уточнює, що "зроблено це за схемою, щоб не проводити тендер, що є грубим порушенням вимог закону "Про державні закупівлі".

"Крім цього, головне управління МВС України в Криму перерахувало з бюджету на придбання нерухомого майна ТОВ КУА "Владінвест груп" 500 тисяч гривень п'ятьма платежами. Нерухоме майно (апартаменти) придбано у місті Ялта", - зазначає депутат.

"Державне казначейство 28.12.2012 року закрило всі операції, і залишок коштів на рахунках бюджетних установ був перераховано до Києва", - уточнив він.

Москаль повідомляє, що вже направив запити до Державної фінінспекція та Генпрокуратури "для перевірки явно незаконних фінансових операцій".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: