Коломойський для "Євробаскету" розщедриться на 200 мільйонів доларів

Четвер, 12 вересня 2013, 20:45

Компанія United Basketball Investments (UBI) бізнесмена Ігоря Коломойського планує інвестувати в реалізацію проектів своїх чотирьох арен до чемпіонату Європи з баскетболу в 2015 році близько 200 млн. дол.

Про це повідомила піар-директор UBI Ольга Роєнко, передає агентство "Інтерфакс - Україна".

"Проект реалізується на основі державно -приватного партнерства, коли 25 % компанія інвестує самостійно і 75 % - це кредит держави , який компанія зобов'язується погасити протягом п'яти років" , - уточнила Роєнко.

Як відомо, спортивні арени планується побудувати в Києві, Львові, Одесі та Дніпропетровську.

Реклама:

За даними компанії, обсяг інвестицій у будівництво мультифункціональної арени на 15 тис. спортивних і 12,5 концертних місць у Києві становитиме 100 млн. дол.

Інвестиції в будівництво арен в Одесі та Дніпропетровську становитимуть по 33 млн. дол., у зведення мультифункціональної арени у Львові - 35 млн. дол.

Як повідомлялося, станом на серпень 2013 UBI інвестувала 50 млн. грн. в розвиток проектів своїх чотирьох мультифункціональних арен у Києві, Одесі, Львові та Дніпропетровську. До кінця року збираэться інвестувати ще близько 100 млн. грн.

UBI для розробки концепції київської арени залучила німецький архітектурний холдинг OW Plan Group, який розробляв масштабні проекти комерційної нерухомості в Росії, Європі та Дубаї.

UBI - інвестиційно-девелоперська компанія, розвиває мультифункціональні арени в чотирьох містах України (Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську) в рамках підготовки до Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: