"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Договір про створення ТОВ "ЗТМК" є чинним - Group DF

Четвер, 12 вересня 2013, 18:41

Договір між компанією Tolexis Trading Limited, що входить до Group DF, про створення ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" (ЗТМК) є дійсним.

Про це повідомили у прес-службі Group DF, коментуючи інформацію Фонду про втрату договором сили, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Цей договір дійсний, і юридичних підстав для проведення повторного конкурсу із залученням інвестора до ТОВ "ЗТМК" немає", - зазначається в письмовому коментарі прес-служби.

"Group DF зробила всі необхідні кроки для створення ТОВ, і очікує що цей процес буде завершено", - наголошується в документі.

Реклама:

У групі нагадали, що відповідно до положень підписаного з ФДМ договору, термін його дії завершується в результаті повного виконання учасниками договору своїх зобов'язань щодо створення ТОВ і повним виконанням інших зобов'язань, закріплених у цьому договорі та додатках до нього.

"Дію договору може бути зупинено достроково за згодою всіх його учасників, або за рішенням суду у випадках, встановлених чинним законодавством України", - додали в Group DF.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!