"Донбасенерго" розіграло 11 мільйонів між сусідами Януковича

Четвер, 8 серпня 2013, 10:44

ПАТ "Донбасенерго" уклало угоду з ТОВ "Востокспецремонт" на постачання 33 трансформаторів різних типів для Слов`янської ТЕС на 11,05 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Засновником донецької фірми "Востокспецремонт", яка з грудня 2012 року отримала підряди "Донбасенерго" на 87,72 млн гривень, є Дмитро Кіріченко.

Єдиним конкурентом на цьому тендері була фірма "Союзмост" Олександра Губенка. Директором фірми, яка за рік отримала підряди "Донбасенерго" на 5,52 млн гривень, є Андрій Зінатуллін.

Реклама:

Зінатуллін і Кіріченко фігурують у переліку громадян, яким Донецька міськрада 5 червня 2013 року роздала під індивідуальну забудову ділянки розміром 10 соток по вулиці Горностаївській.

Вулиця Горностаївська знаходиться поряд з вулицями Абрикосовою та Райніса, де знаходяться маєтки Олександра та Людмили Януковичів.

У цьому ж переліку міськради є Ігор Миколайович Бондаренко. Так звуть брата директора "Донбасенерго" Едуарда Бондаренка.

Брати пов’язані з оточенням Януковича компанією "Угольтранс". Також серед власників ділянок на Горностаєвській є Олексій Кураков, член дирекції "Донбасенерго".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!