Холдинг Новинського підписав договір про придбання "БМ Банку"

Понеділок, 5 серпня 2013, 16:55

"Смарт-Холдинг" і "Банк Москви" підписали рамкову угоду про укладення договору купівлі-продажу 100% акцій АТ "БМ-Банк", який є дочірньою структурою "Банку Москви" в Україні.

Дана угода є частиною стратегії розвитку банківського бізнесу "Смарт-Холдингу" в Україні і зміцнить позиції кожного з банків, що належать холдингу, йдеться у повідомленні "Смарт-Холдингу".

"Ми пройшли всі етапи переговорів з партнерами і документально закріпили наші угоди. Формальне закриття угоди відбудеться, як тільки отримаємо дозвіл регулюючих органів. Але вже зараз ми призначили ряд основних менеджерів і маємо можливість глибоко вивчити ситуацію в банку і впливати на ключові рішення", - сказав гендиректор "Смарт-Холдингу" Олексій Пертін.

За словами першого заступника президента-голови правління "Банку Москви" Олександра Ястріба, у лютому 2013 року були підписані індикативні умови угоди купівлі-продажу дочірньої структури "Банку Москви" в Україні.

Реклама:

"Дана рамкова угода - черговий етап реалізації раніше озвучених намірів", - зазначив він.

Нагадаємо, власник "Смарт-Холдингу" Вадим Новинський нещодавно склав повноваження голови наглядової ради компанії через те, що переміг на проміжних виборах до Верховної ради в 224 окрузі в Севастополі.

"Смарт-холдинг" є приватним акціонерним товариством і контролює низку підприємств гірничо-металургійного комплексу, суднобудування, машинобудування, аграрного сектора, добувної промисловості, нерухомості, фінансів і страхування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!