"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Брату "альткомівця" дали десятки мільйонів на Вуглегірську ТЕС

Понеділок, 5 серпня 2013, 12:31

ПАТ "Центренерго" уклало угоду з ТОВ "Спеценергомонтаж" на відновлення системи контролю та керування на енергоблоці ст.№4 І черги Вуглегірської ТЕС вартістю 73,44 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", оскільки раніше "Центренерго" замовило цій же фірмі роботи з відновленню інших енергоблоків Вуглегірської ТЕС на 198,29 млн гривень.

Тоді підряди фірмі було також віддано без відкритих торгів.

Реклама:

Необхідність якнайшвидшого проведення тендерів у "Центренерго" пояснюють тим, що затягування виконання відновлювальних робіт призведе до відсутності централізованого опалення і постачання гарячої води в соціальних об’єктах м. Світлодарськ на початок опалювального сезону 2013 році.

Половина статутного капіталу фірми "Спеценергомонтаж" належить Володимиру Ковальову, брату заступника директора ФПГ "Альтком" Михайла Ковальова.

Співвласниками є Андрій Машталап та Олена Запорожець. З урахуванням цих підрядів, за останні п’ять років фірма отримала підряди на 951,67 млн гривень.

Як відомо, 29 березня 2013 року на Вуглегірській ТЕС у місті Світлодарськ Донецької області сталася пожежа, яка привела до її повної зупинки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!