"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Британські букмекери вже приймають ставки на нового главу Microsoft

Четвер, 29 серпня 2013, 19:27

Британська букмекерська контора Ladbrokes відкрила прийом ставок на результати вибору наступного гендиректора Microsoft.

Найменший коефіцієнт прибутку зараз має ставка на главу Nokia Стівена Ілопа, а найбільший - на гендиректора Apple Тіма Кука, пише Digit.ru з посиланням на сайт букмекерів.

Балмер поки продовжує виконувати функції гендиректора і реалізовувати стратегію реструктуризації Microsoft , але протягом 12 місяців , коли рада директорів знайде йому заміну , Балмер має намір піти у відставку.

Звістка про це призвела до стрибка акцій компанії майже на 9 % у минулу п'ятницю. Рада директорів поки публічно не заявляла про переговори з кандидатами на пост глави Microsoft.

Реклама:

За даними Ladbrokes, букмекери вважають , що новим гендиректором Microsoft, швидше за все, стане нинішній глава Nokia Стівен Ілоп - ставки на нього приймаються з розрахунку п'ять до одного.

Крім того, на їх думку, високі шанси у операційного директора Microsoft Кевіна Тернера (6 до 1 ), а також у екс -голови з розробки Windows Стівена Сінофскі і нинішнього керівника підрозділу пристроїв Microsoft Джулі Ларсон - Грін (8 до 1 кожен).

У цілому першу десятку найбільш ймовірних, з точки зору букмекерів , кандидатів становлять або співробітники, або вихідці з Microsoft.

Британці можуть ризикнути і поставити на менш очікувані варіанти - главу Netflix Ріда Хастингса, гендиректора eBay Джона Донахью або керівника розробки Google+ Віка Гандотра.

Ставки 33 до 1 приймаються на екс - керівника iOS Скотта Форсталл, главу Yahoo Маріссу Майєр і операційного директора Facebook Шеріл Сандберг.

У число найменш вірогідних - і найприбутковіших з точки зору тоталізатора - кандидатів увійшли головний дизайнер Apple Джонатан Ів і гендиректор Twitter Джек Дорсі (ставки 40 до 1) , а також співзасновник Microsoft Білл Гейтс ( 50 до 1).

Однак навіть їх появи на цій посаді очікують більше, ніж побачити на ній Тіма Кука - нинішнього главу Apple і наступника Стіва Джобса - ставки на нього приймаються з розрахунку 100 до 1. Прийом ставок триватиме у Великобританії до 1 жовтня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!