Ярославський хоче відкрити авіарейси з України до Таїланду

Четвер, 29 серпня 2013, 17:12

Авіакомпанія "Авіалінії Харкова", що входить до групи DCH Олександра Ярославського , збирається до кінця жовтня 2013 вийти на виконання далекогістральних чартерних рейсів.

Про це повідомив керівник авіакомпанії Микола Нікітенко в ході презентації першого рейсу на широкофюзеляжному літаку Boeing- 767- 300ER , яким поповнився у серпні парк авіакомпанії, за маршрутом Київ- Анталія.

За його словами , першими напрямками далекомагістральних рейсів будуть Бангкок ( Таїланд ) і Гоа (Індія). Компанія також розглядає можливість виконання рейсів до В'єтнаму .

"До літнього періоду 2014 ми зможемо говорити вже про нові напрямки і нові повітряні судна" , - сказав Нікітенко .

Реклама:

Він зазначив, що компанія продовжує вивчати питання запуску у майбутньому регулярних авіарейсів.

За словами Нікітенка , вказаний літак Boeing- 767 1998 року випуску , налічує 272 місця , з компонуванням салону бізнес, економ і преміум класу. Літак буде використовуватися на міжнародних маршрутах і буде базуватися в міжнародному аеропорту " Бориспіль" (Київ).

Компанія "Авіалінії Харкова" була створена 1998 року. У 2001 році припинила виконання авіарейсів . У 2008 році у зв'язку з відсутністю активної діяльності, сертифікат експлуатанта компанії був анульований .

Влітку 2012 року компанія увійшла до складу групи DCH , керівництво якої прийняло рішення розвивати "Авіалінії Харкова" з метою збільшення пасажиропотоку в Міжнародному аеропорту "Харків".

З кінця травня 2013 юридичною особою - власником авіакомпанії є ТОВ " Азово - чорноморська інвестиційна компанія" .

Карту маршрутів авіакомпанії формують чартерні рейси, які авіакомпанія виконує у співпраці з туристичним оператором Pegas Touristik , а надалі буде організовано регулярне авіасполучення.

Флот "Авіаліній Харкова " складається з трьох літаків - далекомагістрального Boeing 767 і двох середньомагістральних Boeing 737- 800NG .

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: