Нацбанк дав добро на злиття "Фідокомбанка" і "Фідобанка"

Четвер, 29 серпня 2013, 12:35

Національний банк дав дозвіл на реорганізацію "Фідокомбанка" шляхом його приєднання до "Фідобанку" і затвердив відповідний план реорганізації.

Про це повідомила прес -служба "Фідобанка", передає "УНІАН" .

Згідно з повідомленням , дозвіл на реорганізацію та узгодження плану цієї реорганізації схвалено рішенням комісії Нацбанку з питань нагляду та регулювання діяльності банків від 9 серпня 2013 № 562.

За інформацією прес -служби , для реорганізації акціонери "Фідокомбанка" 17 липня створили комісію на чолі з головою Іриною Марьянко, також до складу комісії увійшли Юрій Ромушка, Ігор Григоров та Галина Ізбинська. Повноваження з управління поточною діяльністю "Фідокомбанка" в рамках його реорганізації перейшли до цієї комісії.

Реклама:

"Одним з перших важливих кроків Комісії стало інформування всіх кредиторів "Фідокомбанка" з метою захисту їх прав, а також згідно з вимогами чинного законодавства, про рішення припинення діяльності "Фідокомбанка" шляхом приєднання до "Фідобанку" .

"Кредитори і далі зможуть обслуговуватися в "Фідокомбанку" до моменту припинення діяльності банку. Також вони мають можливість вже зараз перейти на обслуговування в "Фідобанк" , - наводяться в повідомленні слова Марьянко.

За її словами, згідно з планом реорганізації, восени відбудеться операційне приєднання "Фідокомбанка"  до "Фідобанку" на правах філії, в результаті чого "​​Фідобанк" стане правонаступником всіх прав і обов'язків "Фідокомбанка".

Також банк інформує , що в рамках об'єднавчих процесів з 1 серпня цього року відділення "Фідокомбанка" почали пропонувати клієнтам продукти та послуги "Фідобанка" , при цьому припиняючи здійснювати продаж аналогічних власних продуктів і послуг.

Крім того , на сьогодні практично завершено ребрендинг відділень "Фідокомбанка" , триває процес релокації та реорганізації відділень обох банків .

Нагадаємо , з 5 червня АТ "Ерсте Банк" змінив назву з Публічного акціонерного товариства "Ерсте Банк" на Публічне акціонерне товариство "Фідокомбанк" .

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!