У Азарова уже вирішили, як витратити 800 мільйонів євро від ЄС

Середа, 28 серпня 2013, 16:35

Україна планує залучити 800 млн. євро у Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) на проведення модернізації в сфері житлово-комунального господарства.

Про це під час брифінгу в Кабінеті міністрів повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, передає УНІАН.

"Також з Європейським інвестиційним банком розглядається можливість залучення 800 млн. євро на проведення заходів з термомодернізації, це дуже важлива частина програми. І ми вже в 2014 році плануємо відпрацювати перші 200 млн. цих коштів", - сказав Темник.

Раніше повідомлялося, що експертна робоча група з питань ініціювання, підготовки, супроводу і реалізації спільних з міжнародними фінансовими організаціями проектів склала попередній перелік проектів, які можуть бути рекомендовані до фінансування за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.

Реклама:

Згідно з повідомленням, до цього переліку увійшли 67 проектів у сферах водопостачання, водовідведення, теплопостачання, енергоефективності будівель та поводження з твердими побутовими відходами. Дані проекти були подані комунальними підприємствами 40 українських міст.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!