Apple почала обмін старих iPhone на нові

Середа, 28 серпня 2013, 10:42

Компанія Apple в пробному режимі запустила в США програму обміну старих смартфонів iPhone на нові.

Про це повідомляє TechCrunch, посилаючись на власні джерела, пише "Лента.ру".

За інформацією видання, програма діє в окремих Apple Store - фірмових магазинах Apple. Можна принести старий апарат в магазин, де співробітник Apple оцінить його вартість. Відповідна сума буде зарахована на подарункову карту, і її можна буде витратити на придбання нового смартфона. Перевести в готівку кошти з картки не можна.

За даними TechCrunch, при оцінці до уваги приймаються такі фактори, як колір корпусу iPhone і наявність пошкоджень. У програмі можуть брати участь тільки смартфони в працездатному стані.

Реклама:

За 16-гігабайтні iPhone 4 і iPhone 4S в Apple Store пропонують в середньому 120-200 доларів, а за 16-гігабайтний iPhone 5 - 250 доларів.

Яка доля чекає смартфони, здані користувачами в магазини, невідомо. TechCrunch повідомляє, що апарати складають у пакет і "кудись відправляють".

Видання не виключає, що пристрої ремонтують і відсилають для повторного продажу в країни.

Apple поки не зробила ніяких офіційних заяв з приводу обміну, хоча інформація про програму потрапила в ЗМІ ще на початку червня. 9to5Mac вказує, що компанія публічно представить програму у вересні. Не виключено, що це відбудеться під час презентації нового iPhone, яка, за чутками, призначена на 10 вересня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: