Банківський партнер Ахметова отримав 8 мільйонів на Палац культури

Середа, 28 серпня 2013, 09:57

Управління капітального будівництва Донецької міськради за результатами тендеру уклало угоду з "Трест Донецькметалургбуд" на реконструкцію будинку Палацу культури.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 7,69 млн гривень.

Як пише видання, реконструкція передбачає оздоблення приміщень по  цокольному і з першого по четвертий поверхи,  заміну та відновлення підлог, улаштування побутової каналізації, водопостачання, сигналізації, опалення, вентиляції, тощо. Деталі робіт невідомі, оскільки техзавдання надавалося учасникам окремо.

Реклама:

Реконструкцію повинні завершити до кінця червня 2014 року.

Директором фірми "Трест Донецькметалургбуд" є Олександр Верещагін, депутат Ленінської районної ради у місті Донецьку ради (Партія регіонів).

З 2005 року Олександр Верещагін був відомий як один із співзасновників ЗАТ "Донгорбанк" з групи СКМ. Окрім нього до складу засновників до реструктуризації банку входили Рінат Ахметов і дружина Лілія, брат Ігор, мати Некія Насредіновна, а також Марианна Борисівна Колеснікова та інші.

Починаючи з 2009 року безпосередньо "Трест Донецькметалургбуд" (без врахування дочірніх та афілійованих структур) отримав виграв тендерів на загальну суму 149,51 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!