"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Концерт і салют до Дня Незалежності коштував Києву 1,4 мільйона

Вівторок, 27 серпня 2013, 09:44

Київська міськдержадміністрація витратила на проведення загальноміських заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 22 річниці Незалежності України 1,41 млн. грн.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, право на проведення загальноміських заходів виграло ТОВ "Таврійські ігри".

У вартість замовлення входить триденна оренда й монтаж-демонтаж відеоекранів, звукоапаратури, освітлення, сцени, бар’єрних огороджень, а також організація салюту й церемонії урочистого покладання квітів до пам’ятників Т. Шевченку і М. Грушевському на Дня Незалежності.

Реклама:

Разом з тим, голова КМДА Олександр Попов напередодні свят повідомив, що концерт на Майдані та фейерверк не фінансуватимуться з міського бюджету. "Він коштує дорого, але ми не фінансуємо його з бюджету", – сказав Попов.

Засновниками фірми "Таврійські ігри" є Світлана Баграєва та народний депутат Микола Баграєв від Партії регіонів, який раніше входив до фракції БЮТ.

Єдиним конкурентом фірми було ТОВ "АРТ Холдинг "Все для тебе". Цю фірму заснував у 2007 року Юрій Кот під початковою назвою "Весільна агенція "Все для тебе". У 2011 році новою власницею фірми стала Надія Шмельова, саму компанію перейменували в "АРТ Холдинг". За даними "ВДЗ", жодного тендеру ця фірма поки не вигравала.

У травні цього року "Таврійські ігри" Баграєва уже вигравали тендер на організацію до Дня Києва молодіжної концертної програми на Майдані Незалежності за 497 тис. грн. Минулого року компанія також отримала від КМДА 1,49 млн. грн. на організацію Дня Державного Прапора України та ХХІ річниці Незалежності України, позаминулого – 1,50 млн. грн. на організацію святкування Дня Незалежності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!