JP Morgan обмежить співробітництво з іноземними банками

Понеділок, 26 серпня 2013, 12:59

Американська банківська корпорація JP Morgan Chase не розширюватиме зв'язки з банками за межами США в рамках скорочення ризиків та зміцнення контролю в період посилення перевірок з боку регулюючих органів.

Про це пише "Прайм" з посиланням на The Wall Street Journal.

Як повідомляється, JP Morgan прийняла рішення не укладати нових угод з іноземними банками-кореспондентами, для яких компанія здійснює обробку операцій.

Згідно з повідомленням, компанія також не має наміру залучати нових клієнтів.

Реклама:

"Для нас важливо зробити паузу і провести оцінку бізнесу, особливо, на певних ринках, щоб переконатися в тому, що позиція компанії дозволить виконувати зобов'язання в довгостроковій перспективі", - повідомило виданню джерело, знайоме з ситуацією.

Виручка сегмента з обслуговування банків-кореспондентів, що входить до підрозділу корпоративного та інвестиційного банкінгу, в 2012 році становила 4,2 мільярда доларів, у 2011 році - 3,8 мільярда.

Інвестбанк JP Morgan Chase заснований в 1799 році і є одним зі світових лідерів у сфері надання інвестиційних банківських послуг і довірчого управління. В даний час банк, активи якого оцінюються в два трильйони доларів, веде діяльність більш ніж в 60 країнах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: