"Київпастранс" купив шин на 12 мільйонів

Понеділок, 26 серпня 2013, 12:07

КП "Київпастранс" за результатами тендеру на придбання автомобільних шин на 11,76 млн гривень визнала переможцями ТОВ "АФ трейд" та ТОВ "Транс-універсал-груп".

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, придбано 23 найменування шин і в усіх випадках "Київпастранс" не перевищив допустимий рівень ціни відповідно до розпорядження  "Про вдосконалення  порядку здійснення внутрішнього фінансового  контролю підприємств, установ та організацій  комунальної форми  власності міста  та районів міста  Києва, а також державних підприємств, що перебувають у сфері управління виконавчого органу Київської міськради" (зі змінами)".

"Також компанія "АФ трейд" наголосила, що шини 235/75 R15 Росава ВС-56, які у можна придбати по 795 гривень, "Київпастрансом" придбано по 929 гривень у іншої компанії. А саме у "Транс-універсал-груп", чию пропозицію по лоту №1 було акцептовано, але на момент написання новини угоду ще не було укладено. Разом з тим, у окремих відкритих джерелах також є інформація про ціни на придбані "Київпастрансом" шини, які знаходяться на рівні тендерних", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!