"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Міліція відхрещується від захоплення "Вітмарку" - джерело

Субота, 24 серпня 2013, 14:04

Інформація про нібито рейдерську атаку на одеський офіс відомого вітчизняного виробника соків "Вітмарк-Україна" не відповідає дійсності.

Про це "Укрінформу" повідомило джерело у правоохоронних органах.

"Дійсно, наприкінці робочого тижня, згідно з рішенням Приморського районного суду Одеси, співробітниками тутешнього УБОЗу в офісі "Вітмарк-Україна" проводився обшук з вилученням окремих документів, який жодним чином не стосується виробничої діяльності цієї компанії. Слідчі дії пов'язані зі зловживаннями колишнього голови районної РДА у земельній сфері",- наголосило джерело.

За його словами, не мало місця і вилучення серверів та блокування роботи підприємства.

Реклама:

З іншого боку, за повідомленням прес-служби компанії "Вітмарк-Україна", робота головного офісу компанії повністю зупинена, всі офісні комп'ютери вилучені.

"Публікація офіційного релізу стала для "Вітмарка" крайнім заходом після безрезультатних спроб з'ясувати обгрунтованість раптової і незапланованої перевірки з боку місцевих правоохоронних органів з використанням елементів "рейдерської атаки", що паралізувала роботу компанії в розпал сезону переробки фруктів і овочів для соків та дитячого харчування", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 23 серпня стало відомо, що головний офіс виробника соків "Вітмарк-Україна" в Одесі піддається рейдерській атаці за участі українських правоохоронних органів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!