АНОНСИ ПОДІЙ

Середа, 21 серпня 2013, 08:00

Середа, 21 серпня

09:00 - спільне засідання колегії Київської міської державної адміністрації та комітету з економічних реформ.

Учасники засідання доповідатимуть про хід реалізації соціальних ініціатив президента України з розширення та оптимізації мережі дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва.

11:00 - круглий стіл "Реалізація державної житлової політики в Україні: реалії та перспективи".

Реклама:

До участі запрошені: депутати ВР, представники Державної служби молоді та спорту, Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, Іпотечного центру в Києві та Київській області, Федерації профспілок України, Київської міської державної адміністрації, Інституту демографії та соціальних досліджень.

11:00 - прес-конференція голови адміністрації Державної спеціальної служби транспорту (колишні залізничні війська) міністерства інфраструктури Миколи Малькова "Перехід на контрактну службу - перспективи та проблеми".

14:00 - засідання Кабінету міністрів під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького, голови Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації, члена урядового дорадчого комітету Інтернет-корпорації з присвоєння імен і номерів (GAC ICANN) від України Володимира Семиноженка.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: