Компанія Порошенка планує збільшити виробництво кондвиробів на 9%

Вівторок, 20 серпня 2013, 15:55

Корпорація Roshen, один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні, планує за підсумками 2013 року виробити 450 тис тонн продукції, що майже на 9% більше, ніж у 2012 році.

Про це повідомив директор із виробництва корпорації Roshen Євген Полтавцев на прес-конференції у вівторок у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Обсяги виробництва постійно зростають. Якщо говорити про планове виробництво на 2013 рік, то це - 450 тис тонн", - сказав Полтавцев.

Він уточнив, що в 2012 році в Україні було вироблено 293 тис тонн кондитерських виробів, у Росії - 120 тис тонн.

Реклама:

Полтавцев також зазначив, що за останні два роки корпорація вклала в устаткування українських фабрик понад 200 млн євро.

До складу корпорації Roshen входять Київська, Маріупольська (Донецька область), Кременчуцька (Полтавська область) та дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат "Бершадьмолоко", Літинський племзавод (обидва - Вінницька область), а також Липецька фабрика "Рошен" (РФ) та Клайпедська кондитерська фабрика (Литва).

Як відомо, Roshen постачає продукцію до Росії, Казахстану, Узбекистану, Киргизії, Азербайджану, Вірменії, Молдови, Естонії, Латвії, Литви, США, Канади Німеччини, Ізраїлю.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: