Apple випустить "золотий" iPhone

Понеділок, 19 серпня 2013, 14:23

Apple збирається випустити новий iPhone в корпусі золотого кольору.

Про це пишуть "Вести економіка" з посиланням на портал TechCrunch.

Як повідомляється, на французькому сайті macboutic.fr з'явилися фотографії корпусу смартфона. Експерти ставляться до цього витоку скептично, вважаючи, що Apple навряд чи відступить від своїх класичних чорного і білого кольорів.

Чутки про те, що новий смартфон від Apple буде представлений в декількох кольорах, в тому числі у золотому, з'явилися ще кілька місяців тому.

Реклама:

На цьому тижні їх підтвердив портал Apple Insider з посиланням на відомого аналітика з KGI Securities Мінг-Чі Куо, який не раз передбачав новини від Apple.

Що стосується технічної начинки, то за прогнозом Куо, новий iPhone може отримати максимальний обсяг пам'яті в смартфонах до 128 Гб - проти нинішнього максимуму в 64 Гб.

Таким чином, за обсягом вбудованої пам'яті iPhone можна буде порівняти з планшетом iPad 4. За даними Куо, смартфон також може отримати новий чіп A7 на 64-розрядної архітектури, тоді як раніше смартфони Apple працювали на 32-бітних процесорах.

У iPhone 5S буде все така ж 8-мегапіксельна матриця, як в iPhone 5, але світлочутливість зросте до F2.0. Це дозволить робити більш якісні знімки при недостатньому освітленні.

За неофіційними даними, Apple може представити нову версію iPhone 10 вересня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: