Операційний директор Facebook продала акцій компанії на 91 мільйон

Понеділок, 12 серпня 2013, 12:14

На позаминулому тижні інвестори широко обговорювали знаменну для акціонерів Facebook подію - акції компанії досягли за майже півтора року торгів рівня в 38 доларів.

Саме на такому рівні вони виходили на IPO і саме з цього рівня на другий день торгів папери компанії полетіли вниз, опустившись через півроку вдвічі, пише CyberSecurity.

Очевидно, що були власники акцій Facebook, які вирішили зафіксувати прибуток на виході паперів в зону 38 доларів. Одним з таких інвесторів була операційний директор Facebook Шеріл Сандберг, яка продала паперів на 91 млн доларів.

Всього вона продала 2,37 млн акцій компанії.

Реклама:

Для Сандберг це не перший продаж акцій компанії. З травня 2012 року вона вже кілька разів продавала невеликі пакети акцій.

Інвестори кажуть, що зараз значна частина продажів її акцій пройшла за ціною нижче рівня IPO. До нинішньої продажу акцій Сандберг вже продала паперів на 43 млн доларів.

Згідно із даними, опублікованими комісією з цінних паперів і бірж США, в останню кампанію продаж акцій вівся за ціною в 37,79-38,78 доларів за акцію.

Всього сьогодні Сандберг належать близько 200 млн акцій Facebook.

9 серпня 2013 року торги за акціями Facebook закрилися на рівні 38,5 доларів за акцію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!