Apple готує до випуску новий iPad Mini

Четвер, 1 серпня 2013, 18:34

Азіатські постачальники отримали від Apple замовлення на поставку електронних компонентів для нового планшета iPad Mini з дисплеєм зменшеного розміру - 7,9 дюйма по діагоналі.

Про це передають "Ведомости" з посиланням на газету The Wall Street Journal.

Постачальником дисплеїв для цього планшета, за інформацією видання, вперше стане південнокорейська Samsung.

Дисплеї нового iPad Mini, на відміну від першої версії пристрою, будуть характеризуватися підвищеною чіткістю зображення - швидше за все, це будуть екрани, виконані за технологією Retina (такими екранами вже обладнані останні моделі iPad і iPhone).

Реклама:

Спочатку, вибираючи постачальників дисплеїв, Apple хотіла обмежитися Sharp і LG Display, але потім вирішила додати до цього списку ще й Samsung, щоб гарантувати високу якість екранів і прийнятні терміни поставок.

Для першої моделі iPad Mini дисплеї поставляють LG Display і тайванська AU Optronics. Але прийняти замовлення Apple на новий iPad Mini AU Optronics не може, оскільки її "рівень ефективності на виході занадто низький і співпраця з Apple не буде вигідною", наводить WSJ слова одного з менеджерів тайванської компанії.

Партнерство Samsung з Apple триває майже 10 років: спочатку південнокорейська корпорація постачала американцям чіпи для плеєрів iPod, потім їх співпраця поширилася також на мікропроцесори для iPhone.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: