"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Холдинг Ахметова створив трейдингову компанію в Швейцарії

Вівторок, 9 липня 2013, 17:40

Енергохолдинг "ДТЕК" олігарха Ріната Ахметова створив трейдингову компанію для забезпечення прямого виходу на енергетичні ринки Європи.

DTEK Trading SA була зареєстрована 20 червня 2013 року у місті Женева (Швейцарія), йдеться у повідомленні енергохолдингу.

Згідно із повідомленням, DTEK Trading SA здійснюватиме основний обсяг торгових операцій з вугільною продукцією і електроенергією на європейських ринках, а за реалізацію продукції на українському ринку, а також експорт до країн СНД буде відповідати ТОВ "ДТЕК Трейдинг".

"Створення швейцарського підрозділу є загальноприйнятою світовою практикою і сприятиме здійсненню прямих прозорих продажів кінцевим споживачам у Європі. Це дозволить підвищити ефективність експортних операцій та зміцнити позиції компанії на європейському енергетичному ринку", - заявив комерційний директор "ДТЕК" Андрій Фаворов.

Реклама:

У компанії зазначили, що концепція розвитку "ДТЕК" до 2030 року передбачає створення диверсифікованої енергетичної компанії з присутністю на зовнішніх ринках.

"Вугільна продукція компанії поставляється в 36 країн світу. Експорт електроенергії здійснюються в Угорщину, Словаччину, Румунію, Польщу, Молдову, Білорусь", - нагадали у "ДТЕК".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: