Активи групи Януковича за 2012 рік зросли майже вдвічі

Вівторок, 9 липня 2013, 14:17

Чисті активи групи "МАКО", власником якої є старший син президента Олександр Янукович, в 2012 році зросли в 1,9 рази в порівнянні з 2011 роком і становили 0,97 мільярда гривень.

Про це повідомляється в прес-релізі групи з посиланням на комбіновану звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ) за 2012 рік, аудит якої проведено компанією PricewaterhouseCoopers, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми твердо дотримуємося раніше прийнятого курсу на впровадження кращих практик корпоративного управління в групі. Починаючи з минулого року, ми надаємо зацікавленим сторонам ключову фінансову інформацію про результати нашої діяльності і мають намір продовжувати робити це і в майбутньому. Наша відкритість і готовність до конструктивного діалогу є важливим елементом довгострокового і сталого розвитку Групи ", - цитує прес-служба Януковича.

Нагадаємо, Янукович є власником групи "МАКО", що об'єднує "МАКО Холдинг" (Донецьк), банк ПАТ "ВБР", а також більше 10 підприємств в Україні, Голландії та Швейцарії.

Реклама:

"МАКО Холдинг" працює на ринку України з 2006 року і займається інвестиціями в будівництво.

Як відомо, сумарні активи холдингу "МАКО", очолюваного Януковичем, складають 1,7 млрд гривень.

Раніше прес-служба МАКО повідомляла, що в 2010-2011 роках Олександр Янукович сплатив як фізична особа близько 17 мільйонів гривень до державного бюджету як податок з доходів фізичних осіб.

За даними журналу Корреспондент, вартість активів сина Януковича, включаючи холдинг МАКО перевищує 100 мільйонів доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: