"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Каськів виділив 12 мільйонів на статті у світових ЗМІ

Понеділок, 8 липня 2013, 10:11

Держінвестпроект  за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Фінансовий паблік рілейшинс" на послуги з поліпшення іміджу та надання потенційним інвесторам інформації про умови реалізації нацпроектів на суму 11,85 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Як зазначається, кошти держбюджету призначено для організації розміщення у світових ЗМІ редакційних (іміджевих) матеріалів. Також передбачено візити представників Держівнестпроекту на міжнародні представницькі заходи по тематиці нацпроектів та проведення таких заходів в Україні.

"Наприклад, по проекту "LNG-Україна" передбачено організація орієнтовно десяти публікацій у країнах Європи, США, Близького Сходу, Китаї та Кореї з візитом журналістів цих ЗМІ в Україну. Також потрібно "ідентифікувати та надати замовнику список потенційних партнерів (інвесторів, постачальників LNG, державних діячів, лідерів думок та експертів у сфері LNG)" і організувати їх візити в Україну, - пише видання.

Реклама:

Як пише видання, по проекту "Технополіс" передбачено п’ять публікацій в країнах Європи, Північної Америки та Азії та організація українського ІТ-павільйону в Кремнієвій долині.

Загалом Держінвестпроект виділив гроші на просування восьми нацпроектів: "LNG-Україна", "Відкритий світ", "Олімпійська надія-2022", "Технополіс", "Якісна вода", "Нове життя", "Енергія природи" і "Чисте місто".

"Кошти отримає ТОВ "Фінансовий паблік рілейшинс", засновниками якого є львів’янин Юрій Іванишин та ТОВ "Юніон Капітал" Юрія Бойко, який також є Державною установи "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" (SMIDA). Раніше ця ж фірма отримала 5,92 млн гривень на розміщення реклами у українських та світових ЗМІ", - йдеться у повідомленні.

З 2011 року Держінвестицій провело тендери на рекламу, соцдослідження та інші подібні речі на загальну суму 96,1 млн гривень.

Фото: Укрінформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!