Регіонали хочуть збільшити фінансування доступного житла на 300 мільйонів

Середа, 3 липня 2013, 12:52

Фінансування Держпрограми надання держпідтримки для будівництва доступного житла в 2013 році може бути збільшено на 300 мільйонів гривень.

Відповідні зміни закріплені в проекті закону № 2464а "Про внесення змін до Закону України" Про державний бюджет України на 2013 рік ", зареєстрованому в парламенті 2 липня 2013, передає "Інтерфакс-Україна ".

Авторами документа виступають народні депутати Партії регіонів: голова комітету Верховної ради з питань бюджету Євген Геллер і глава підкомітету з питань доходів держбюджету комітету з питань бюджету Віктор Жеребнюк.

Згідно з пояснювальною запискою до документа, збільшення фінансування цієї держпрограми здійснюватиметься за рахунок збільшення на таку ж суму податкових надходжень за програмою "Податок на прибуток підприємств".

Реклама:

Законопроект розроблено з метою забезпечення реалізації Державної цільової соціально-економічної програми будівництва (покупки) доступного житла на 2010-2017 рр.. У рамках цієї програми в будівельну галузь спрямовано понад 1,1 млрд гривень, придбано понад 2,6 тис. квартир, добудовано і введено в експлуатацію 98 житлових об'єктів із загальною кількістю близько 11,5 тис квартир.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: