"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Порошенка кажуть, що не отримували офіційного повідомлення про заборону

Понеділок, 29 липня 2013, 11:08

Корпорація Roshen, один із найбільших виробників кондитерських виробів в Україні, поки що не отримала офіційного повідомлення Російської санітарної служби про заборону постачань її продукції до РФ.

Про це повідомили в прес-службі компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Офіційних документів, які підтверджували б заяву керівника Росспоживнагляду, ми поки що не отримували", - повідомили у прес-службі.

Як заявив у понеділок керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко, Російська санітарна служба ввела заборону на постачання до Росії продукції кондитерської корпорації Roshen.

Реклама:

"Надано вказівки митним органам про заборону ввезення на територію нашої країни кондитерських виробів компанії "Рошен", - повідомив він.

Корпорація Roshen, один із найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Маріупольську (Донецька обл.), Кременчуцьку (Полтавська обл.) і дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат "Бершадьмолоко", Літинський племзавод (обидва - Вінницька обл. ), а також Липецьку фабрику "Рошен" (РФ) і Клайпедську кондитерську фабрику (Литва).

Корпорація виробляє до 200 видів кондитерських виробів: шоколадні та желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети й торти. Загальний обсяг виробництва продукції сягає 410 тис тонн на рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!