Неподалік від теплиць Фірташа прокладуть асфальт за 5 мільйонів

Середа, 24 липня 2013, 09:08

КП "Сков’ятин" Сков’ятинської сільради Борщівського району Тернопільської області уклало угоду з ПМП "Венер" на капітальний ремонт вул. Хатки в селі Сков’ятин вартістю 4,81 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, гроші з місцевого бюджету виділено на терміновий ремонт вулиці - до кінця вересня цього року. Терміновість викликана тим, що у жовтні середня температура у Тернопільській області становить 7,4 градуси, що може завадити дотриманню всіх технологічних норм при будівництві. При цьому самі будівельні роботи займуть три місяці.

Через це торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника".

Реклама:

"Також на доказ необхідності термінового ремонту селяни надали листи місцевого Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій та відділу охорони здоров’я Борщівської РДА про те, що поганий стан дороги по вул. Хатки не дає можливості пожежним та медичним автомобілям своєчасно прибувати за викликом. Також місцеві мешканці повідомили, що у зв’язку із відсутністю належного асфальтного покриття також є проблеми з проїздом маршрутного автобусу", пише видання.

Як відомо, село Сков’ятин знаходиться неподалік від села Синьків, в якому народився Дмитро Фірташ. В цьому селі мати мільярдера Марія Фірташ керує низкою компаній, які ведуть тепличний бізнес. Раніше держбюджет виділив 110 млн гривень на реконструкцію дороги до фірташівських теплиць.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!