Син Януковича не братиме участь у приватизації "Донбасенерго"

Вівторок, 23 липня 2013, 16:56

Група "МАКО", власником якої є старший син президента Олександр Янукович, не планує брати участь в конкурсі з продажу 60,773% акцій енергогенеруючої компанії "Донбасенерго".

Про це повідомили агентству в прес-службі групи, передає "Інтерфакс-Україна".

"ПрАТ "Мако Холдинг" та афілійовані з ним структури не планують брати участь в конкурсі з приватизації енергогенеруючої компанії "Донбасенерго", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, найбільша приватна вертикально інтегрована енергокомпанія України "ДТЕК" також не планує брати участь в конкурсі з приватизації "Донбасенерго".

Реклама:

Уряд України від 11 липня затвердив стартову ціну продажу 60,773% акцій "Донбасенерго" на відкритому конкурсі Фонду держмайна з елементами аукціону в 641 млн гривень.

Потенційні покупці повинні останні три роки поставляти в оптовий енергоринок України мінімум 15% від обсягів виробництва "Донбасенерго" або видобувати на території країни мінімум 15% від споживаного "Донбасенерго" вугілля, маючи його балансові запаси в розмірі п'ятирічного обсягу споживання енергокомпанії.

Як повідомлялося, ДТЕК, українського олігарха Ріната Ахметова не має намiру брати участь у конкурсах на придбання третьої i четвертої - "Донбасенерго" i "Центренерго".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: