"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Колл-центр Азарова накупив у донеччанина телефонів на сотні тисяч

Вівторок, 23 липня 2013, 09:54

ДУ "Урядовий контактний центр" уклало угоду з ПК "Дейта експрес" на постачання телефонів та іншого устаткування на 937 тисяч гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Урядовий контактний центр на початку своєї роботи у 2010 році налічував близько 100 телефоністів, які відповідали на дзвінки.

Вже через три роки установі знадобились 180 телефонів Cisco IP Phone 7941G/7942G у комплекті з проводовою гарнітурою з мікрофоном по 1,7 тис гривень та 20 маршрутизаторів у комплекті з ІР-телефонними станціями по 31,5 тис гривень за комплект.

Реклама:

Засновником донецької фірми "Дейта експрес" є донеччанин Яків Верховський. Він також є співзасновником ТОВ "Телефонна компанія Дейта" разом з Віталієм Івановим (разом також володіють донецьким інтернет-провайдером "Телесвіт") та кіпрським офшором "Колісар Інтерпрайзиз Лімітед".

Кіпрська фірма входить до складу засновників фірми "РКІ консалтинг", яка у 2012 році продала держкомітету телебачення та радіомовлення 200 тисяч китайських телетюнерів для цифрового телебачення на суму 97,19 млн гривень для подальшої їх роздачі малозабезпеченим українцям.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!