У Клименка похвалилися надходженнями до зведеного бюджету

Понеділок, 22 липня 2013, 10:25

Більшість надходжень зведений бюджет отримав від податку на додану вартість - за І півріччя поточного року надійшло 61,4 мільярда гривень.

Про це йдеться у повідомленні міністерства, опублікованому на урядовому порталі.

Як зазначається, податку на прибуток підприємств сплачено 30,8 млрд гривень, акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів (продукції) - 14,7 млрд гривень. Надходження від ввізного мита склали 6,2 млрд гривень.

"Загалом до зведеного бюджету за січень-червень 2013 року надійшло 204 млрд гривень. Це на 1,7 млрд гривень перевищує показники відповідного періоду минулого року. Державний бюджет отримав 160,9 млрд гривень, місцеві - 43,5 млрд гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У міністерстві зазначають, що у розрізі основних платежів приріст забезпечено з податку на прибуток на 6,4%, порівняно з аналогічним періодом минулого року бюджет отримав більше на 1,8 млрд гривень.

"Додаткові надходження з податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів склали 2,7 млрд гривень, або більше на 6,7% порівняно з січнем-червнем 2012 року, акцизного податку - 2,4 млрд гривень (на 20,9%)", - повідомляє прес-служба.

.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!