У Попова знову виставлять на продаж Борщагівський фармзавод

Вівторок, 16 липня 2013, 11:07

Київ має намір восени знову виставити на продаж 29,95% пакет акцій Борщагівського хіміко-фармацевтичного заводу, знизивши його ціну.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Пузанов, передає "Інтерфакс-Україна".

Він нагадав, що КМДА двічі виставляла цей пакет на продаж, однак покупців на нього не знайшлося.

"Ми вже двічі проводили аукціон, і обидва рази він не відбувся через відсутність заявок. Ціна, яку визначив експерт (278,3 млн грн), в перший раз не була ніким прийнята. Але й після того, як ми знизили ціну на 10% - за законом ми маємо таке право, - охочих не знайшлося", - повідомив заступник голови КМДА.

Реклама:

"У середині липня закінчиться термін дії оцінки. Ми повторно спробуємо його оцінити, можливо, нова ціна буде більш цікава ринку. Але в будь-якому випадку, ми хочемо отримати за нього не менше 200 млн гривень", - сказав Пузанов.

"Восени спробуємо все-таки реалізувати пакет. Місто не бачить сенсу залишатися пасивним акціонером в цьому підприємстві, оскільки наш пакет не дає можливості брати активну участь у діяльності компанії. Але сам по собі пакет є досить цікавим активом, він міг би поповнити нашу скарбницю", - додав він.

ЗАТ НВЦ "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод" займає одне з провідних місць за обсягами виробництва та реалізації готових лікарських засобів серед українських фармацевтичних підприємств.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!