"Газпром" оголосив тендер на планшет для Міллера

Вівторок, 16 липня 2013, 09:38

"Газпром" оголосив тендер на створення планшетного комп'ютера на базі iOS для голови правління Олексія Міллера з максимальною ціною 119,748 мільйона рублів.

Про це йдеться в матеріалах російського газового холдингу, передає "Прайм".

Як повідомляється, тендер оголошений на надання послуг з розробки мобільного автоматизованого робочого місця голови правління ВАТ "Газпром", заявки приймаються з 15 липня до 12.00 мск 22 липня. Розкриття конвертів відбудеться в 14.00 мск 22 липня.

Як йдеться в конкурсній документації, мобільне автоматизоване робоче місце голови правління ВАТ "Газпром" - програмно-апаратний комплекс, призначений для забезпечення інформаційної підтримки прийняття управлінських рішень щодо підвищення ефективності діяльності групи "Газпром" незалежно від наявності доступу до стаціонарного АРМ з використанням мобільних пристроїв.

Реклама:

Мобільний АРМ має бути заснований на функціональності стаціонарного АРМ.

Мобільний АРМ призначений для взаємодії з системою корпоративного зберігання даних (КХД) на базі ключових показників ефективності (КПЕ), включаючи обробку інформації, що становить комерційну таємницю, та іншої конфіденційної інформації ВАТ "Газпром" з системи КХД на базі КПЕ.

Штатний режим роботи - 7 днів на тиждень, 24 години на добу. Розробка мобільного АРМ повинна бути проведена за 206 днів, проект підготовлений за 40 днів, робоче проектування - 50 днів, розробка мобільного АРМ - 121 день, підготовка до дослідної експлуатації - 76 днів, дослідна експлуатація - 25 днів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: