Кабмін затвердив перелік інвестпроектів на 2013 рік

Субота, 13 липня 2013, 11:41

Кабмін затвердив перелік інвестпроектів на 2013 рік із загальним обсягом фінансування 686 мільйона гривень за рахунок коштів Держфонду регіонального розвитку.

Про це повідомляється в розпорядженні Кабміну № 508, передає "УНІАН".

Як повідомляється, інвестиційні проекти будуть реалізовані в усіх регіонах України.

"Зокрема, АРК Крим виділено 47,1 млн гривень на реконструкцію системи водопостачання Сімферополя, Севастополя, Феодосії, а також на невеликі інфраструктурні проекти в селах і селищах АРК. Києву виділено 42,6 млн гривень на будівництво житлового будинку, дитячого садка та реставрацію дитячих установ культури і мистецтв. При цьому найбільшу суму коштів отримає Львівська область - 69,8 млн гривень", - йдеться в повідомленні.
 
Асигнування, як очікується, направлять на реконструкцію обласних лікарень і сільських шкіл. При цьому найменший обсяг фінансування закріплений за Київською областю - 16,5 млн гривень (на будівництво загальноосвітньої школи), Дніпропетровською областю - 19,5 млн гривень (на будівництво підземного переходу в Дніпропетровську, реставрацію кількох будівель історичного центру Дніпродзержинська та Новомосковська та водопроводу Синельникове), Запорізькою областю - 18,5 млн гривень (на будівництво поліклініки на 250 пацієнтів), а також Сумською областю - 13 млн гривень (на добудову пологового будинку).

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: