"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Попова заднім числом злили 3 мільйони на футбольний турнір

Четвер, 11 липня 2013, 11:01

КП КМДА по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду Києва "Плесо" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "БМК-15" на роботи з комплексного благоустрою пляжу "Венеція" на Гідропарку.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 3,17 мільйона гривень.

Згідно з тендерною документацією, благоустроєм пляжу мають зайнятися у рамках підготовки та проведення у Києві міжнародного турніру "Кубок Києва" - відбірного етапу ЧЄ з пляжного футболу. Роботи, за умовами тендеру, мають завершити до кінця липня.

Реклама:

"Разом з тим "Кубок" відбувся у столиці ще 23-26 травня, за декілька днів до його проведення там тривали роботи з впорядкуваня території", - пише видання.

Згідно з техзавданням, під благоустроєм пляжу мається на увазі: реконструкція під’їзного шляху на пляж "Венеція", влаштування зовнішнього освітлення вдовж дороги, влаштування пішохідної доріжки із залізобетонних плит, станції біологічної очистки стічної каналізації, капремонт двох цегляних туалетів.

В останніх мають стіни облицювати плиткою, стелі в одному пластиковою вагонкою в іншому пофарбувати, встановити сантехніку, освітлення тощо.

Фірму "БМК-15" заснувала наприкінці 23 лютого 2012 року Олена Свиридова, вона ж наразі є директором компанії. Статутний фонд фірми становить 5 тисяч гривень

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!